Kom je ervaren wat Zuid-Limburg te bieden heeft aan gasten van Natuurlijk Mechelen?

Onze vakantiehuisjes liggen midden in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap, in het beschermde natuurgebied het Geuldal. Dit met 5-sterren bekroonde gebied met zijn unieke karakter is zeer geliefd bij gasten vanwege zijn glooiende heuvels en bossen, pittoreske dorpjes met authentieke vakwerkhuizen en wijngaarden. Gewoon, wandelend vanuit onze vakantiewoningen te bereiken!

Het Zuid-Limburgse Heuvellandschap is zeer geliefd bij wandelaars en fietsers, die hier hun sportieve hart kunnen ophalen. Jaarlijks wordt hier de bekende wielerwedstrijd “Amstel Gold Race” verreden (die overigens vlak achter het vakantiepark langs komt). Er loopt een heel uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes door het gebied.

Maar naast wandelen en fietsen is er nog veel meer te doen in de regio. Wat dacht je van golfen op een van de prachtig gelegen golfbanen. Of bezoek het Drielandenpunt in Vaals. Ga shoppen en cultuur snuiven in Maastricht. En vergeet niet een bezoek te brengen aan Valkenburg aan de Geul, met zijn grotten en pretparken.

Op culinair vlak valt er heel wat te beleven. Geniet van de streekgerechten en Bourgondische inslag van Zuid-Limburg in één van de vele restaurantjes.

Kortom, zoveel te beleven. Ervaar het zelf en kom slapen bij Natuurlijk Mechelen. Klik hier voor het aanvraagformulier.