Vakantiehuis Natuurlijk Mechelen ligt op een kleinschalig, prachtig gelegen, vakantiepark

Buitenplaats De Mechelerhof is een kleinschalig vakantiepark aan de rand van het dorp Mechelen, Zuid-Limburg, midden in het Heuvellandschap op nog geen 10 minuten wandelen van de dorpskern met verschillende horeca gelegenheden.

Het park is zeer ruim en rustig van opzet, met volop bewegingsruimte voor iedereen. Van jong tot wat ouder! Voor de jonge kinderen zijn er speeltoestellen zoals een schommel, glijbaan en waterspeelbaan. Voor de oudere kinderen een tafeltennistafel, jeu-de-boules baan en grote grasweide om te voetballen. Overal op het park kan worden genoten van de rust, ruimte en de prachtige vergezichten over het Zuid-Limburgse heuvellandschap.

Op het park is een receptie aanwezig voor het in- en uitchecken. Hier kan je natuurlijk ook terecht met vragen. Kijk voor alle benodigde informatie bij Faciliteiten en Aanvullende informatie. Hier vind je ook informatie over de uitstekende voorzieningen voor fietsers zoals overdekte en afsluitbare fietsenstallingen, een oplaadpunt voor de accu’s van elektrische (huur)fietsen en een fietsafspuitplek. En omdat wij een officieel ANWB Fietsservicepunt zijn, is het onderhoud ook meteen geregeld.

Receptie & Faciliteiten