Algemene voorwaarden

Aanvraag tot reservering

Een aanvraag tot reservering wordt standaard maximaal 24 uur in optie genomen. Wanneer er binnen die 24 uur geen definitieve reservering heeft plaatsgevonden behoudt de verhuurder zich het recht voor om de woning aan een andere partij te verhuren. Uw reserveringsaanvraag is definitief zodra die door ons schriftelijk, d.w.z. per e-mail, aan u is bevestigd.

Betaling en akkoord met voorwaarden

Bij reservering wordt een aanbetaling van 50% van de reserveringssom gevraagd. Het restant dient te worden voldaan uiterlijk 6 weken voor aanvang van uw verblijf. Bij een boeking binnen de termijn van 6 weken dient de totale reserveringssom per direct te worden voldaan.

Gebruik

U bent van harte welkom gebruik te maken van Natuurlijk Mechelen voor de duur van uw verblijf. Het ter beschikking stellen en het gebruik van een van onze vakantiehuisjes geschiedt op grond van wederzijds vertrouwen en respect voor onze eigendommen. U dient in dat verband de inventaris van het huis in dezelfde staat achter te laten zoals u het aantrof ten tijde van uw aankomst. Het wordt op prijs gesteld aangebrachte (kleine) schade direct te melden bij de receptie.

Aansprakelijkheid

U logeert in onze woning op eigen risico, d.w.z. wij, de eigenaren van Natuurlijk Mechelen zijn op geen enkele wijze aansprakelijk en kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de door u geleden schade en of letsel opgelopen in ons huis of op ons terrein, in welke vorm dan ook. Bij schade aan onze eigendommen hoger dan het bedrag van de borg, treed de Algemene Wet op Aansprakelijkheid in werking en kan de schade afgehandeld worden via de Aansprakelijkheidsverzekering.

Annulering

– bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 15 % van de overeengekomen prijs;

– bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50 % van de overeengekomen prijs;

– bij annulering binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum, 75 % van de overeengekomen prijs;

– bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90 % van de overeengekomen prijs;

– bij annulering op de dag van de ingangsdatum, 100 % van de overeengekomen prijs.